Vloeren

Tapijt

Inver, specialist in tapijt
Al jarenlang leveren wij allerlei soorten vloerbedekking. Tapijt is energiezuinig, huiselijk, goed voor de akoestiek maar bovenal gezellig! Wij weten de weg in de wereld van tapijt. Voor iedere ruimte vinden wij het juiste tapijt.

De warmte van tapijt
Tapijt brengt gezelligheid, sfeer en huiselijkheid in iedere woning, maar ook in kantoren en gebouwen geeft het de juiste sfeer. Nooit koude voeten en altijd een warm gevoel. Gelasta levert veel duurzame bouclé, frisé en velours kwaliteiten die geschikt zijn voor alle ruimtes van een woning. Of ze nou hun weg vinden naar de woonkamer, slaapkamer of de trappen. En gegarandeerd dat ze lang meegaan.

Bouclé, frisé en velours tapijten zijn duurzaam, van uitstekende kwaliteit en leverbaar in verschillende prijsklassen. WIj leveren ze in polyamide, polypropyleen en polyester kwaliteiten. Hoogpolig of laagpolig. Action backing, comfort backing of vilt backing. Het kleurenpalet is bijna oneindig.U heeft de keuze. En dat geldt ook voor wat u wil uitgeven. Onze collectie bevat tapijten in alle prijsklassen, gericht op het laag- tot middensegment. Met af een toe een uitstap naar het hogere segment.

Tapijt voor evenementen
Op zoek naar de juiste sfeer voor uw beurs of evenement? Tapijt levert een belangrijke bijdrage aan de perfecte uitstraling. Wij leveren tapijt dat ieder evenement opfleurt. Toptapijt voor tijdelijk gebruik. Leverbaar in de kleuren die passen bij de uitstraling van uw bedrijf of organisatie. Met foam of lv rug. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Vinyl

Vinyl op de vloer
WIj hebben een complete collectie vinyl in ons assortiment. Onze collectie voldoet altijd aan de laatste vraag van de markt. Met talloze kleuren en dessins spelen wij voortdurend in op de nieuwste trends. Wij hebben vinyl vloeren voor iedere smaak en iedere portemonnee. Van strak en modern tot tijdloze vintage. Groot voordeel van vinyl? Buitengewoon makkelijk in het onderhoud!

Wat is vinyl?
Oudere muziekliefhebbers kennen vinyl van de ouderwetse langspeelplaat. Muziek draaien op de ‘vintage’ manier is zelfs weer helemaal in, maar vinyl heeft de laatste decennia ook massaal de weg gevonden naar de vloer in woningen en bedrijfspanden. Veel mensen vallen voor het gemak, het materiaal en de prijs. Vinyl is onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk te verwerken.

Een vinyl vloer bestaat uit meerdere lagen. De bovenste laag is hard, slijtvast, doorzichtig en glimmend of dof. Vinyl is verkrijgbaar in verschillende breedtes, diktes en slijtlagen en daarmee geschikt voor bijna alle denkbare ruimtes, waaronder keukens, bijkeukens, badkamers, woonkamers, hallen en (kinder)slaapkamers. Ook zijn er zelfs projectkwaliteiten leverbaar voor intensief gebruikte ruimtes als kantoren en gebouwen.

Houtmotief, steenmotief of uni
Vinyl biedt oneindige mogelijkheden voor ontwerpers. Een bekende toepassing is houtmotief. Vinyl vloeren zijn dan soms niet te onderscheiden van parket of een karakteristieke houten vloer. Ook heeft Gelasta veel vinyl met steenmotief in het assortiment. Vinyl vloeren lijken dan op marmer of stenen plavuizen, maar zijn uiteraard veel goedkoper in de aanschaf. Daarnaast hebben wij een aantal uni kleuren vinyl in collectie.
Vloeren
Vloeren

Laminaat

We beloven de hoogste kwaliteit laminaat.
Laminaat is met recht een heel populaire vloerbedekking. Onze laminaatvloeren zullen u overtuigen vanwege hun grote functionaliteit, duurzaamheid en optisch uitnodigende designs. Vanwege onze gepatenteerde laminaat kliksystemen, kunnen zelfs grote oppervlakken snel worden gelegd.

Onze laminaatvloeren zijn van topkwaliteit en betrouwbaar. We gebruiken speciale productieprocessen die ons product buitengewoon slijtvast maken en die de langst mogelijke levensduur van het laminaat garanderen. Wij maken een bijzonder robuuste laminaatvloer met een hoge slijtvastheid die derhalve ook geschikt is voor ruimtes met een hoge bezoekersfrequentie.

Laminaat is een bijzonder hygiënische vloerbedekking. Het gecoate oppervlak betekent dat onze laminaatvloeren vuil afstoten, onderhoudsvriendelijk zijn en derhalve ook nog eens extra hypoallergeen. De antistatische eigenschappen van ons laminaat zorgen voor kwaliteit in elke woonomgeving. Om het milieu te beschermen, gebruiken wij als laminaatfabrikant uitsluitend hout van duurzame bosbouw.

Onze laminaatvloeren kunnen bijna overal worden gelegd. De grote variëteit in decors en uiteenlopende laminaat-optieken zorgen voor een passende oplossing bij elke wooninrichting. Het waterbestendige Aqua+ laminaat is zelfs geschikt voor vochtige ruimtes en is vergeleken met tegels kostenbesparend en gemakkelijker te leggen.

Dankzij de superieure afwerking en duurzaamheid zijn Aqua+ laminaatvloeren ideaal voor keukens en badkamers, maar ook voor toegangsruimtes en gangen. Behalve houten decors is ons laminaat ook verkrijgbaar in tegeloptiek, steenoptiek net als in marmerdecor. Een belangrijk voordeel van ons laminaat voor vochtige ruimtes is de eenvoudige reiniging. Het gebruik van stoomreinigers bij Aqua+ laminaatvloeren in commerciële ruimtes is zonder meer mogelijk. We zijn zo overtuigd van de laminaatkwaliteit van Aqua+ dat we een levenslange garantie geven op thuisgebruik.

PVC

De voordelen van pvc
Pvc-vloeren zijn onderhoudsvrij, duurzaam, ijzersterk en muisstil, maar leveren ook veel flexibiliteit op. Een pvc-vloer is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor een combinatie met vloerverwarming. Pvc is bovendien een geschikte vloer voor bijna elke ruimte in een woning. Onze ontwerpers spelen met stijlvolle, vernieuwende en creatieve motieven voortdurend in op de laatste trends. De beste Aziatische producenten leveren vervolgens de hoogwaardige kwaliteit die past bij onze ontwerpen.

Dryback of click
Wij hebben pvc-vloeren in alle prijsklassen en alle denkbare motieven en kleuren in het assortiment. Belangrijk onderscheid is er tussen dryback pvc en click pvc. Dryback pvc vloeren zijn leverbaar in de diktes 2,0 mm (0,3 mm slijtlaag) en 2,5 mm (0,55 mm slijtlaag), click vloeren zijn 5,0 mm dik en hebben een slijtlaag van 0,55 mm. Populaire pvc-vloeren zijn bijvoorbeeld vloeren voorzien van een houtmotief of tegelmotief. Op zoek naar een pvc-vloer die niet van een houten vloer is te onderscheiden? Kies dan voor een Register Embossing uitvoering; een toplaag die de plank een natuurgetrouwe uitstraling geeft met voelbare noesten en houtstructuur.

Kortom:
Wij leveren vloeren waarop u kunt vertrouwen.

Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of adviesgesprek. Met de vele mogelijkheden, soorten en maten die wij aanbieden zit er vast een vloer tussen die voldoet aan al uw wensen!
Vloeren
ONZE LEVERANCIERS
ONZE PARTNERS