Raamfolie

Wat is raamfolie?
Raamfolie is een flinterdunne folie die u op uw glas plakt. Waarom kiezen voor glasfolie? De reden verschilt per soort folie. Wilt u bijvoorbeeld uw energierekening verlagen? Dan kiest u voor isolatiefolie. Maar ook voor decoratieve doeleinden kan folie voor uw ramen ideaal zijn.

Veiligheidsfolie
Inbraakwerende of veiligheidsfolie heeft 1 doel: het veiliger maken van uw woning. De raamfolie houdt de stukken glas bij elkaar wanneer uw beglazing breekt. Hiermee voorkomt u rondvliegend glas en schade aan uw interieur of nog erger, uw gezinsleden. Daarnaast maakt het voor inbrekers een stuk moeilijker om uw woning binnen te dringen. De folie is overigens volledig transparant en belemmert dus niet uw zicht naar buiten.

Isolatiefolie
Isolatiefolie houdt de warmte in de zomer buiten en in de winter juist binnenshuis. Dit heeft een positief effect op uw energierekening en uw wooncomfort.
Raamfolie
Raamfolie
Decoratiefolie
De mogelijkheden zijn eindeloos! Denkt u bijvoorbeeld eens aan het beplakken van de ramen van kantoren met uw bedrijfsnaam? Dit geeft een luxe en professionele uitstraling voor een relatief goedkope oplossing!

Privacyfolie
Wilt u de inkijk in uw woning verminderen maar niet de hele dag met de gordijnen dicht zitten? Privacyfolie zorgt dat voorbijgangers niet meer naar binnen kunnen gluren, maar u behoudt wel de lichtinval in uw woning. Privacyfolie heeft vaak een matte afwerking en kan tevens als decoratieve raamfolie worden gebruikt.
ONZE LEVERANCIERS
ONZE PARTNERS