Raambekleding

Duo Rolgordijnen

De juiste sfeer creëren met duo-rolgordijnen
Bent u op zoek naar een echte blikvanger voor uw interieur? Dan zijn duo-rolgordijnen dé perfecte raamdecoratie. Duo-rolgordijnen bestaan uit twee stoflagen; een transparante en een niet-transparante stof. Daardoor wordt het nog gemakkelijk om de juiste sfeer te creëren in uw woning. Want of het nu een heldere of bewolkte dag is, zomer of winter, door deze verschillende stofsoorten kunt u de gordijnen naar wens instellen. Hiermee bepaalt u dus zelf precies de hoeveelheid warmte of licht in uw interieur. Ons assortiment van duo-rolgordijnen omvat veel verschillende kleuren en stoffen zodat u altijd dé perfecte combinatie voor uw ruimte kunt laten maken. Op zoek naar een verticale 2-in-1 oplossing? Kijk dan eens naar ons Versus gordijn, een prachtige kamerhoge raamdecoratie die licht filtert maar ook verduistert.

Stel uw duo-rolgordijn tot in detail samen
Indien u uw duo-rolgordijn bij ons op maat laat maken, kan in principe ieder afwerkingsdetail afgestemd worden naar keuze. U kunt bijvoorbeeld aangeven hoe u de kapjes, steunen maar ook de bedieningsketting afgewerkt wilt hebben. Maatwerk tot in detail, mede mogelijk door het ruime keuze aanbod in afwerkingen bij onze duo-rolgordijnen.

Elektrische duo-rolgordijnen, het kan!
Onze gehele collectie duo-rolgordijnen is elektrisch bedienbaar te maken. Wat is er makkelijker dan met 1 druk op de knop uw rolgordijnen bedienen. Geen aansluitpunt? Geen punt. De rolgordijnen kunnen zowel met als zonder bedrading aangesloten worden. Ook meerdere rolgordijnen kunt u met één afstandsbediening aansturen, zowel gelijktijdig als afzonderlijk. Wij leveren altijd een afstandsbediening.

Lamellen

Uw privacy zo geregeld
Verticale lamellen zijn ideale raamdecoratie voor veel soorten ramen. Door de lamellen op elke positie te kunnen plaatsen is het mogelijk om een perfecte lichtinval te creëren en privacy te garanderen. Lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, stof, PVC en aluminium.

Stoffen lamellen:
Voor warme uitstraling. Stoffen lamellen zijn er in meer dan 100 kleuren. Een te warme kamer? Kies dan voor een coating die licht en warmte weert. Stoffen verticale lamellen zijn er ook in een vlamvertragende variant, wel zo veilig.

Aluminium lamellen:
Voor een strakke en zorgeloze raamdecoratie, ook in vochtige ruimtes. Aluminium lamellen maken van elk interieur een stoer interieur. Ze passen overal en zijn super praktisch, daarom kunnen ze in elke ruimte worden gebruikt. Ook in vochtige ruimtes, of bij grote of schuine ramen

PVC lamellen:
De oplossing voor in de badkamer. Verticale lamellen uit pvc passen perfect in vochtige ruimtes, zoals uw badkamer of keuken. Want: ze zijn vochtbestendig. U kunt ze dus zonder zorgen ophangen in vochtige plekken. Het materiaal zal niet roesten of beschimmelen.

Het railsysteem van verticale lamellen
De verticale lamellen hangen aan een railsysteem. Dit is een aluminium systeem en kan geleverd worden tot een oppervlakte van zo’n 18m2. Standaard is de rail in het wit of grijs. De bediening gaat via een ketting voor het draaien van de lamel en een trekkoord voor het schuiven ervan.
Raambekleding
Raambekleding

Plissegordijnen

Geschikt voor ieder raam
Onze plissés zijn overal te plaatsen en in elke gewenste stand te openen, met zijn unieke honingraatstructuur.

Transparante plisségordijnen
Het iets gedimde daglicht komt vrij de kamer binnen. U kunt prima naar buiten kijken; van buiten naar binnen zie je contouren. Perfect tegen inkijk overdag. Combineer bijv. met een verduisterend gordijn voor optimale lichtfiltering

Semi-transparante plisségordijnen
Privacy voor zowel overdag als ’s avonds. Afhankelijk van uw stofkeuze komt het daglicht gedimd binnen. Deze plissés combineren zowel met een in-between of een overgordijn.

Verduisterende plisségordijnen:
De oplossing voor een goede nachtrust. Perfect te combineren met (semi-)transparant gordijn. Plisségordijnen zijn functioneel en kindveilig. Ze zijn namelijk geschikt voor vrijwel elke raamsituatie. Wij gebruiken de volgende technieken:

1) Top-down: De stof schuift van bovenaf naar beneden
2) Top-down bottom-up: Zowel van boven- als van onderaf openschuiven en sluiten, voor zwevend effect op bijv. Ooghoogte
3) Top-down met 2 soorten stof: De stoffen kunnen individueel van boven naar beneden geschoven worden
4) Bottom-up met 2 soorten stof: De stoffen kunnen individueel van onder naar boven geschoven worden

Het gemak van elektrische bediening
Bedien uw plissés heel makkelijk met 1 druk op de knop. Dat kan met elektrische bediening. Geen aansluitpunt? Geen punt. De plisségordijnen kunnen zowel met als zonder bedrading aangesloten worden.

Paneelgordijn

Paneelgordijnen
Mulitfunctionele raamdecoratie
Onze stoffen, meer dan 292 soorten, zijn technologisch door en door ontwikkeld. Afgestemd op uw interieurwensen, maar ook afgestemd op type ruimte en gebruik. Zo zijn er vocht- en schimmelwerende screenstoffen welke ideaal zijn voor badkamer of keuken. Simpelweg met een vochtige doek af te nemen. Ook zijn er brandvertragende stoffen. Toppoint past uiteraard steeds meer gerecyclede materialen toe. Paneelgordijnen zijn perfect voor grote raampartijen.

Transparante paneelgordijnen:
Het daglicht wordt licht gefilterd en schijnt vrij uw kamer in. Uw uitzicht wordt niet belemmerd en van buiten naar binnen zijn contouren te zien.

Semi-transparante paneelgordijnen:
Privacy voor zowel overdag als ’s avonds. Afhankelijk de gekozen stof schijnt daglicht gedimd binnen.

Verduisterende paneelgordijnen:
De oplossing voor een goede nachtrust. Zeker gecombineerd met ander raamproduct, zoals een rolgordijn.

Afwerkingsmogelijkheden
Voor de vele afwerkingsmogelijkheden passen paneelgordijnen altijd bij uw woonstijl. Combineer bijvoorbeeld meerdere paneelstoffen in één paneel. Ook kunt u kiezen uit screenstoffen, een onderhoudsvriendelijke stofsoort die bovendien energiebesparend is. Qua design kunt u ervoor kiezen om horizontale houten latjes tegen de panelen te laten plaatsen. Dit kan aan de onderzijde, bovenzijde en eventueel symmetrisch of asymmetrisch verdeeld over de panelen. De bediening is volledig geruisloos en kan zowel handbediend als koordbediend zijn. En qua hoogte heeft u eigenlijk ook alle keus; de panelen kunnen tot wel 3.000 mm gemaakt worden en zijn dus ook ideaal bij hoge ramen.

Paneelgordijn als scheidingswand gebruiken
Met paneelgordijnen worden grote ruimtes op een eigentijdse, speelse wijze gemakkelijk opgedeeld in twee ruimtes. Het komt dan ook steeds vaker voor dat paneelgordijnen gebruikt worden als scheidingswand ofwel roomdivider, binnen een grotere ruimte. Doordat u de panelen heel gemakkelijk zelf kunt verplaatsen en verschuiven bepaalt u zelf de afmetingen van elke ruimte. elke ruimte.

Er zijn oneindig veel mogelijkheden, dit is nog maar een greep uit de vele producten die wij aanbieden. Graag adviseren wij u vrijblijvend, neemt u gerust contact met ons op, zodat wij voor u maatwerk kunnen leveren!
Top-down model: Met dit model kunt u uw vouwgordijn naar beneden openschuiven.
Raambekleding
Raambekleding

Rolgordijnen

Een strakke designklassieker
Onze stoffen, meer dan 292 soorten, zijn technologisch door en door ontwikkeld. Afgestemd op uw interieurwensen, maar ook afgestemd op type ruimte en gebruik. Zo zijn er vocht- en schimmelwerende screenstoffen welke ideaal zijn voor badkamer of keuken. Simpelweg met een vochtige doek af te nemen. Ook zijn er brandvertragende stoffen. Toppoint past uiteraard steeds meer gerecyclede materialen toe.

Transparante rolgordijnen
Het iets gedimde daglicht komt vrij de kamer binnen. Je kunt prima naar buiten kijken; van buiten naar binnen zie je contouren. Perfect voor privacy overdag.

Semi-transparante rolgordijnen: Privacy voor zowel overdag als ’s avonds. Afhankelijk van jouw stofkeuze komt het daglicht gedimd binnen.

Verduisterende rolgordijnen: De oplossing voor een goede nachtrust, het rolgordijndoek laat geen licht door.

Smal raam, dakraam of juist heel groot raam?
Onze techniek maakt het mogelijk om al deze typen ramen te voorzien van een Toppoint rolgordijn. Het rolgordijn kan worden afgewerkt met een aluminium profiel zodat het optimaal verduisterend is. Rolgordijnen van Toppoint: functioneel en technologisch doorontwikkeld door onze ontwikkelaars. Onze designers zorgen voor de perfecte aansluiting aan uw interieurstijl. Dankzij onze hoogstaande techniek kunnen wij ramen tot maar liefst 8 meter breed bekleden met deze raamdecoratie. Hiervoor koppelen we meerdere rolgordijnen aan elkaar. U kunt de rolgordijnen zowel samen als apart van elkaar bedienen en natuurlijk ook elektrisch voor optimaal gemak.

Smaakvolle afwerking
Niet alleen het doek bepaalt de uitstraling van het rolgordijn, juist de afwerking zorgt voor de finishing touch. Denk aan steunen in kleur, mooi af te stemmen op de kozijnen, of juist als design-accent. Met een cassette, waarin het rolgordijn ‘verdwijnt’, is het Toppoint-rolgordijn een smaakvol strakke raamoplossing, less is more. Keuze uit 3 types, verkrijgbaar in design aluminium, strak wit en zwart.

Met de onderlat-afwerking geef je het rolgordijn het juiste accent. Toppoint rolgordijnen worden altijd afgewerkt met een design onderlat, deze kan ook bekleed worden met de stof. De aluminium afwerking voor een strakke afwerking en uitstraling, verkrijgbaar in glanzend wit, zwart structuur, champagne met zijdeglans of geanodiseerd aluminium. Met een houten onderlat voeg je een vleugje warmte of Danish design toe.

Insectenwering

Professionele horren tegen insecten en pollen
Van het voorjaar tot najaar is er niets fijner dan frisse lucht door de deuren en ramen uw woning in te laten stromen. Met ons ruime en diverse aanbod kunt u ongestoord genieten van de buitenlucht terwijl insecten en pollen buiten blijven. Onze horren bieden optimale bescherming tegen insecten, zorgen voor perfecte ventilatie en worden op maat gemaakt. Zo is er altijd de juiste hor voor elk type raam en/of deur in uw woning.

Kies de juiste hor:
1. Kies voor een raam en/of deurhor
2. Kies uw soort (vast/inzet/rol of pendel/plissé/schuif)
3. Kies uw kleur frame
4. Kies uw gaas

Horren voor alle vormen ramen
Zoekt u voor uw situatie de juiste hor, weet dan dat wij verschillende soorten raamhorren aanbieden, die altijd voor u op maat gemaakt worden. Zo kunt u, afhankelijk of het raam naar binnen of naar buiten opengaat, kiezen tussen een vaste raamhor of rolhor. Bij een dakraam kiest u het best voor een rolhor. Omdat er zowel in de moderne architectuur als in de klassieke bouw regelmatig afwijkende raamvormen voorkomen, hebben wij ook daarvoor passende horen. Dus of u nu een gewoon raam heeft, een rond, halfrond, driehoekig, veelhoekig of een toog-raam, bij ons vindt u voor bijna elke raamvorm een hor die u geheel op maat kunt laten maken.

Hordeur
Ook voor uw deur hebben ltijd de juiste hor, zoals de zeer populaire plissé hordeur. Zijn er kinderen of huisdieren in huis, dan is de unieke pendel hordeur ideaal. Maar natuurlijk vindt u in ons assortiment horren ook de klassieke scharnierende hordeur en schuifhordeur. Al onze hordeuren van zijn volledig naar wens op maat samen te stellen.

De mogelijkheden zijn eindeloos! Dit is nog maar een greep uit de vele producten die wij kunnen bieden. Graag bieden wij maatwerk, neem daarom gerust contact met ons op zodat we samen uw wensen werkelijkheid kunnen maken!
Raambekleding
ONZE LEVERANCIERS
ONZE PARTNERS