Gordijnen

De mooiste gordijnen op maat laat je maken bij Inver Woon Werk Concept. Wij hebben namelijk een ruime keuze aan gordijnen waar je écht blij van wordt en met onze gratis meet en montageservice kunnen wij die extra stap leveren waardoor u volledig zorgeloos kunt worden voorzien van nieuwe gordijen!
Of je nu op zoek bent naar overgordijnen, vitrages, inbetweens, vouwgordijnen, of plisségordijnen, bij ons laat je iedere gordijnsoort op maat maken zodat deze perfect aansluit bij je interieur. Bovendien kun je kiezen uit een grote diversiteit aan kleuren, dessins en prints.

Ook verduisterende
gordijnen zijn niet alleen mooi en sfeervol, ze zijn ook heel nuttig! Zo kun je in de winter de warmte binnenhouden met een isolerend gordijn, en in de zomer houdt deze de warmte juist buiten! Vind je veiligheid belangrijk? Kies dan voor een vlamwerend of brandvertragend gordijn. Heb je een nieuw huis, met een galmend vertrek? Kies dan voor akoestische gordijnen. Voor iedere kamer is er een geschikt gordijn!
Gordijnen
Gordijnen
Welke waarde past bij jouw kamer?
Elke ruimte is anders, daarom bieden wij vele mogelijkheden! Sommige gordijnen zijn al voorzien van een toegevoegde waarde, maar als je kiest voor een stof die dat niet heeft, kun je deze ook laten voeren. Zo vind je altijd het geschikte gordijn voor jouw ruimte. Weet je niet precies wat de beste optie is voor jouw kamer? Wij adviseren je graag! We helpen je graag verder naar jouw perfecte gordijnen. Of het nou gaat over de kleur, het aanvragen van stofstalen of twijfels over het opmeten. Wij adviseren je en lopen het met je door, zodat jij weet hoe je verder moet. En met onze gratis meet- en montageservice kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe gordijnen!

Vijf tips voor het uitzoeken van woonkamergordijnen
We hebben gordijnen in alle kleuren, maten en patronen. Dus de kunst is om de juiste uit te zoeken. Onze tips:

Begin met het bepalen van de stof. Inbetween/vitrage of overgordijn?
Kies je kleur. Je hebt hierbij twee opties. Je kunt kiezen voor kleuren die aansluiten bij je interieur. Heb je bijvoorbeeld voornamelijk aardetinten, kies aardetint gordijnen. Als tweede optie kies je juist voor een contrasterende kleur. Een kleur precies aan de andere kant van de kleurcirkel. Dit brengt dynamiek in de ruimte. Daarnaast zorgt het voor een balans tussen warm en koel, immers de tegenovergestelde kleur brengt ook de tegenovergestelde warmte/koelte.
Welke eigenschappen moet het hebben? Dit kan handig zijn: isolerend, akoestisch, brandvertragend of verduisterend.
Neem gordijnen van plafond tot vloer. Dit zorgt voor rustige kleurblokken.
Daarnaast bieden wij veel stoffen die duurzaam geproduceerd zijn. Handig om mee te nemen in je zoektocht. Een betere wereld maken we samen.
Voordelen gordijnen in je woonkamer
Gordijnen hebben naast sfeer en uitstraling ook andere positieve eigenschappen die kunnen helpen je woning comfortabeler te maken. Heb je bijvoorbeeld een tochtig huis uit de jaren 30? Neem isolerende gordijnen. Heb je een nieuwbouwhuis dat galmt? Neem dan akoestische gordijnen. Veel gordijnstoffen hebben één of meerdere van deze meerwaarden al in de stof zitten. En zo niet, dan kun je ze toevoegen door de juiste voering.
Gordijnen
Gordijnen
Wat voor plooi mogelijkheden zijn er voor gordijnen?
Enkele plooi: De enkele plooi wordt veel gebruikt voor dikkere of gevoerde gordijnen (ook black out gordijnen vallen hieronder). Ze vallen hierdoor soepel zonder dat de stof 'opgepropt' overkomt.

De wave plooi: Deze plooi heeft een geheel eigen ophangsysteem (rail) en - de naam zegt het al - hij valt golvend. Een beetje zoals wanneer je een roede gebruikt, maar dan strakker. Dit is een fraaie oplossing voor veel gordijnstoffen, ook voor dikkere of gevoerde stoffen. Ook mooi in hoge ruimtes.

De vlinderplooi: De dubbele plooi of vlinderplooi, is fraai voor niet al te dikke of ongevoerde stoffen.
ONZE LEVERANCIERS
ONZE PARTNERS