Content 1 particle

Fotobehang

Fotobehang is een populaire vorm van muurdecoratie. Dat is niet verwonderlijk, want het is een snelle en eenvoudige manier om je muur om te toveren. En een geheel nieuwe sfeer in elk vertrek van je huis, kantoor of bedrijfspand te creƫren. Fotobehang is verkrijgbaar in diverse maten, van verschillende materialen en met een veelheid aan afbeeldingen in allerlei sferen. Kies dus zelf wat het beste in jouw ruimte past.

Wat is fotobehang?
Fotobehang is een behang met een uitvergrote foto waarmee je jouw muur omtovert tot een bloemenveld, een prachtig bos, een parelwit strand met helderblauwe zee of waarbij je elke dag uitkijkt over je favoriete stad. In de slaapkamer kun je elke avond wegdromen op de Afrikaanse Savanna met de wilde dieren en vanuit de woonkamer lijkt het of je zo het bos inloopt. Ook het formaat kun je zelf bepalen. Zo kun je een deel van de muur of juist de hele wand bekleden met een spectaculair fotobehang. Er is van alles mogelijk!
Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we jouw droom om kunnen zetten in werkelijkheid en ben jij degene die binnenkort geniet van het prachtigste uitzicht!
Content 1 particle
ONZE LEVERANCIERS
ONZE PARTNERS